torsdag 30 juni 2011

Novo lägger ett bud på hela Orexo?

Novo blir efter nyemissionen den klart största ägaren i Orexo. Frågan är om Novo planerar att lägga ett bud på hela Orexo? Självklart måste det vara frestande för Novo nu när Orexos aktiekurs står på 36,40 klart under emissionskursen på 38 kronor. Ett annat alternativ är att Novo slår ihop Orexo med något annat av sina andra portföljbolag för att utvinna synergier. Oavsett vad skulle det vara negativt för småaktieägarna om Novo lade ett bud utifrån dagens låga aktiekurs i Orexo. Det finns nämligen mycket raketbränsle i Orexo som i en snar framtid skulle kunna lyfta aktiekursen. Till exempel har Abstral mot genombrotts smärta vid cancer nyligen lanserats i USA och godkänts för lansering i Canada. Blir Abstral lika framgångsrikt i USA som det är i Europa kommer mycket pengar rinna in i Orexo. Finansieringen för Orexos tre egna projekt är även säkrad genom nyemissionen. Andra triggers är lukrativa avtal med Novartis, Meda, Boehringer Ingelheim m.m.
Facit är att om Novo köper ut Orexo från börsen får storkapitalet som så många gånger förr skörda frukterna medan småspararna snopna står bredvid med långnäsa.

Fortsättning följer.............


onsdag 29 juni 2011

Fondförvaltarnas bästa krängarknep

När fondinstituten börjar marknadsföra exotiska länderfonder eller specifika branschfonder har börserna där så gott som alltid redan rusat. En av anledningarna är att man nu kan marknadsföra fonderna med att visa en smaskig börskurva som stiger rätt upp i galaxen. Småspararna ska få känsla att här gäller det att hänga på raketen. Tyvärr är för det mesta börserna i det läget redan övervärderade. Men en trist börskurva med en börs som kanske i det läget är undervärderad och köpläge i säljer varken fonder eller genererar feta bonusar.
Exemplen på när fondinstituten börjar hårdmarknadsföra fonder där marknaderna snabbt efteråt dykt ner i dyngan är flera. Några exempel är Japanfonderna på slutet av 80-talet, IT-fonderna vid millennieskiftet eller miljöfonderna år 2007. Men listan kan naturligtvis göras längre. Det senaste nu är mintfonder vilka innehåller länderna Mexiko, Indonesien, Nigeria och Turkiet. Here we go again!

Fortsättning följer.................

tisdag 28 juni 2011

Fondförvaltarna talar i egen sak!

Nordnet har frågat 30 förvaltare vad dom tror om resten av börsåret. Föga överraskande tror dom på börsuppgång. Har faktiskt aldrig läst om någon fondförvaltare som baissar den marknad fonden verkar inom.
Skulle fondförvaltarna säga att "det ser natt svart ut" och "börsraset kommer bara accelerera till nyår" skulle spararna naturligtvis sälja sina andelar i fonden. Säljer spararna förlorar både bankerna och fondförvaltarna pengar. Så fondförvaltarna är ständiga börsoptimister. Rasar börsen är det århundradets köpläge! Har börsen gått upp länge och är övervärderad är det ändå århundradets köpläge! Det är för övrigt ständigt köpläge i en fondförvaltares egen fond enligt denne själv,
Här om något gäller uttrycket som man frågar får man svar.

Fortsättning följer................



söndag 26 juni 2011

Epicept! En pank lodis återkomst!

Epicept primärlistning ska åter igen vara på stockholmsbörsen. Det är inte precis tal om någon rik svenskamerikan som återvänder hem för att stila med sin nyvunna rikedom. Nä. här pratar vi om en urfattig luffare med mycket låg svansföring. Epicepts aktiekurs är i skrivande stund bedrövliga 3,17.
På bara en månad har aktien rasat 23 procent. Det finns nu bara två saker som kan vända på eländet. Epicept måste ingå ett någorlunda lukrativt avtal för sitt smärt-preparat AmiKet och Meda måste börja kränga mer av Epicepts cancerpreparat Ceplene.

Fortsättning följer.................

lördag 25 juni 2011

Geoffrey McDonough frälser Sobi?

Oavsett vilket blir det mycket att bita i för Sobis nya VD Geoffrey McDonough. Det han i första hand måste arbeta med är få dom sammanslagna  företagen Swedish Orphan och Biovitrum att verkligen bli ett Sobi.Uppenbarligen har det varit intressekonfliker mellan det mer forskningstynga Biovitrum och det mer sälj och marknadsinriktade Swedish Orphan. Ett offer för den konflikten var bland annat förre VD Martin Nicklasson som mer månade om forskningen och blev tvungen att avgå. Nu måste konflikterna mellan dom två olika företagskulturerna bort för alltid.
Geoffrey McDonough måste även få upp tillväxten i Sobi. Det vill säga kränga mer läkemedel och licensiera in nya läkemedel.

Fortsättning följer.................


torsdag 23 juni 2011

KappAhl aktiekurs tokrusar!

KappAhls aktiekurs är i skrivande stund upp 15%  som reaktion på rapporten. Främst beror det på att KappAhl VD Christian W Jansson tar kol på alla spekulationer om att KappAhls skulle vara i behov av en nyemission. Själva resultatet på 35 miljoner var däremot inte mycket att hänga i julgranen. Men i relation till svårigheterna i klädbranchen just nu med bland annat höga bomullspriser och kunder som håller hårt i plånboken var KappAhls rapport hyfsad.
Får bara Cristian W Jansson bättre fason på sina Klädes-kollektioner har KappAhl stora förutsättningar att bli ett trevligt aktieinnehav.

Fortsättning följer................

onsdag 22 juni 2011

AstraZenecka borde styckas upp!

Och delas ut till aktieägarna. På det sättet skulle dolda värden synliggöras. Nu säljs AstraZenecas  tandimplantatsdivision ut för cirka 11 miljarder. Enligt Affärsvärlden är det bara hälften av vad det var värt för fyra år sedan. Varför inte dela ut det istället till aktieägarna? Astras sammanslagning med Zeneca för drygt 10 år sedan kan bara benämnas som ett fiasko med facit i hand. Även AstraZenecas svindyra förvärv av Medlmmune 2007 har inte gett mycket valuta i värde för aktieägarna. Över huvud taget har inte mycket kommit ur AztraZenecas forskningspip de senaste åren. Genom att stycka upp AstraZeneca skulle både forskningen och aktieägarna gynnas.  

tisdag 21 juni 2011

Husqvarnas kommunikationsproblem fortsätter!

Husqvarnas har fortfarande inte kommunicerat någon om tidsomfattningen angående VD Magnus Yngens sjukskrivning. Men fram för allt inget om omfattningen av produktionsstörningarna i USA. Av ett large cap bolag som Husqvarna måste man kunna ställa högre krav. Det värsta marknaden vet är som bekant osäkerhet. Husqvarnas aktie är nu i nivåer med årslägsta. Den enda anledningen till att aktien inte totalkollapsat beror på de omfattande insiderköpen nyligen. Bland annat köpte VD Magnus Yngens den 1 juni 18.996 B-aktier i Husqvarna strax innan sjukskrivningen. Även Fredrik Lundberg har i omgångar under senare delen av maj fullt på sina depåer med åtskilliga aktier i Husqvarna.

Fortsättning följer................

Underbart är kort!

Dagens minibörsrally kan mycket väl bli en klassisk dead cat bounce. Grekerna vill knappast bli av med alla privilegier som övriga EU-länder bekostat. Kina börjar bli överhettad med stora inflationsproblem. USA lider fortfarande av finanskrisen och måste nu försöka stå på egna ben utan Feds konstgjorda stimulanser. Råvarupriserna är fortfarande mycket höga och eldar på inflationen världen över.
Det som talar för börsen är att aktievärderingar just nu är nästan lika låga som under den värsta finanskrisen.
Är det köpläge på börsen? Time will tell!

Fortsättning följer............

måndag 20 juni 2011

KappAhls aktiekurs tokrasar!

Bara idag har över 6 procent av Kappahls aktievärde förintats. Aktiekursen står nu i 26,60 kr det vill säga ungefär på samma nivå som under finanskrisens värsta skedde runt årsskiftet 2008/2009.
Negativt för KappAhls aktiekurs är följande: Världsekonomin kanske går in i en ny lågkonjunktur? KappAhl har även en mycket hög skuldsättning på drygt 80% av börsvärdet och lyckas man inte vända resultatet blir det med hög sannolikhet nyemission. KappAhls klädkollektioner har under dom senaste kvartalen inte varit tillräckligt attraktiva och sålt uruselt. Även KappAhls marknadsföring har varit misslyckad.
Positivt är att bomullspriserna rasat från från tidigare topp-nivåer i början av året. Positivt är även att VD Christian W. Jansson är störst ägare i KappAhl . Christian W. Jansson som för övrigt är en mycket erfaren och kunnig VD kommer garanterat att göra allt i sin makt för att vända KappAhls negativa trend. På pluskontot finns även värderingen som just nu är låg.
Kort och gott. Lyckas Christian W. Jansson få igång KappAhls försäljning lär aktien gå upp. Om inte finns det säkert mer att ta på nersidan.
Facit får vi på torsdag när KappAhl släpper sin rapport.

Fortsättning följer.............



Panik i hönsgården!

På DI börssforum når kacklandet nya nivåer. Köpläge skriker några få medans majoriteten vrålar sälj. Hatobjekt nr 1 utan någon som helst konkurrens på DI börsforum är grekerna. Lata. korrumperade, barnsliga tillhör de snällare omdömena. Medierna å sin sida brassar på med T-röd för att paniken ska ta sig riktigt ordentligt. Och börsen bara faller, faller och faller. Det ända vi vet idag är att garanterat ingen vet när börsraset är över.

Fortsättning följer...................

söndag 19 juni 2011

Epicept! Aktiekurs 3,26

Aktiekursen i Epicept fortsätter att rasa som vanligt Gamla naturlagar är tydligen omöjliga att upphäva. Eftersom Nasdaq har en regel som säger att om en aktie går under 1 dollar riskerar den att avnoteras ligger Epicept risigt till i vanlig ordning. På Nasdaqbörsen står Epicepts aktiekurs för närvarande i 50 cent.
Epicept måste alltså öka  hela 100% i börvärde för att inte avnoteras från Nasdaq. Epicept försöker därför göra en omvänd split. Ett gammalt knep man användt tidigare. Den stora frågan är om tricket fungerar en gång till?

Fortsättning följer......................

lördag 18 juni 2011

Jan Haudemann-Andersen haussar sina egna innehav!

I dessa tider med ekonomisk turbulens är det extra viktigt att syna olyckskorparna eftersom media inte gör sitt jobb. Det vill säga att kritiskt granska olyckskorparnas kraxande. Norrmannen Jan Haudemann-Andersson t.ex. har det senaste året gjort lukrativa affärer i guldbolag. Guld är det bästa inflationsskyddet eftersom mängden guld är begränsat. Genom att gå ut och sia om den usla ekonomin i termer av Ragnarrök och att hyperinflationen snart är här haussar han sina egna guldinnehav.
I Sverige är annars Ragnhild Wiborg den olyckskorp som främst får kraxutrymme i media. Som förvaltare av hedgefonden Consepio får Ragnhild Wiborg utlopp för sin negativa syn på ekonomin.  Ragnhild Wiborg är kroniskt negativ mot den ekonomiska utvecklingen oavsett låg eller högkonjunktur. Även hon pratar naturligtvis i egen sak.  Men till skillnad från Jan Haudemann-Andersen är Ragnhild Wiborg en mycket usel haussare eftersom kursutvecklingen för Consepio under hennes tid som förvaltare varit bedrövlig.

fredag 17 juni 2011

PartnerTech! Uppjuck eller Nerjuck?

Partnertechs aktiekurs står just nu i cirka 30 riksdaler. På toppen av förra högkonjunkturen toppade aktiekursen på 130 kronor och under IT-bubblan stod aktien som högst på 175 kronor för att slutligen bottna på 25 riksdaler. Även om man inte ska fästa så stor vikt vid gamla aktiekurser visar det ändå på den extrema volatilitet som finns i aktien.
Efter flera miserabla minus kvartal har Partnertech dom två senaste kvartalen äntligen lyckats vända  förlusterna till en liten vinst.  Undgår världsekonomin att sjunka ner i avgrunden och istället fortsätter att växa finns möjligheter till en mycket trevlig resa i Partnertech. Bolaget är även sencykliskt  så den bästa tiden återstår förhoppningsviss?


Fortsättning följer..........

torsdag 16 juni 2011

Epicept vinnaren!

Fast liksom tvärt om. Affärsvärlden har utnämnt Epicepts aktiekurs till den värsta aktierysaren av alla bioteknikbolag de senaste fem åren. Kanske sitter just nu VD Jack V Talley och hans polare på kontoret i Tarrytown NY och läser artikeln med varsin virrepinne och garvar häcken av sig. Deras feta löner och ersättningar lider ju ingen skada. Det är bara Epicepts aktieägare som ser sin aktieinvestering krympa till en missbildad tummetott. Det är häpnadsväckande hur ledningen i ett bolag som Epicept lyckats så uruselt trots att cancerpreparatet Ceplene är godkänt i Europa plus att det  i forskningsportföljen ligger flera andra preparat i framskriden utveckling som smärtsalvan AmiKet och Azixa mot hjärntumör. Även om man inte enbart kan skylla på Epicepts ledning har dom självklart ett tungt ansvar i Epicepts katastrofala kursutveckling.
Att dom fortfarande får sitta kvar på sina poster måste bara det anses vara ett mirakel i sig.

Fortsättning följer.................


Orexos klantiga nyemission. Del 2

Orexo aktiekurs står i skrivande stund i 37, 20. Anledningen till att teckna aktier i Orexos nyemission på 38 kronor är därför obefintlig. I och för sig verkar anledningen till den fullt garanterade emissionen vettig. Det vill säga att Orexo själv utan partner bekostar alla sina tre utvecklingsprogramm  OX27, OX51 och OX219 ända till lansering. Tanken från Orexo är naturligtvis att därigenom själva behålla en betydligt större del av kakan om projekten lyckas. Detta är naturligtvis positivt. Men det som är irriterande är att aktieägarna inte verkar vara första prioritering för Orexo och att informationen till marknaden är undermålig. Under flera år sade t.ex Orexos förra VD Torbjörn Bjerke att snart skulle Orexo bli permanent kassaflödespositiva. Detta snart har ännu inte inträffat. Tycker även det är lite märkligt att den nye VD Anders Lundström bara några månader efter sitt tillträde utlyser en nyemission. Sedan det faktum att Orexo snålar så mycket med emissions rabatten att kursen idag ligger under emissionskursen är både amatörmässigt och knappast aktieägarvänligt. Att inte teckna aktier i Orexos emission blir därför även en liten missnöjesyttring  adresserat Orexo.
 .



Panik på DI-börsforum!

Armagedon är nära enligt Veckans affärer! På börsforumet på DI är kacklet öronbedövande. Vissa svär, andra skriker köp eller sälj eftersom jorden håller på att gå under. Speciellt bank och verkstad slaktas brutalt. Småspararna ser semestrar och nya köksinredningar fullkomligt förintas.
Gamla snuskigt rika rävar som Warren Buffet och Fredrik Lundberg däremot trycker däremot frenetiskt på köpknappen.

Fortsättning följer................

onsdag 15 juni 2011

Epicept! Aktiekurs 3,40

Vissa saker upprepar sig alltid. Som att solen går upp i öster och ner i väster. Precis lika dant är det med Epicepts aktiekurs. Den går alltid ner och Epicepts VD Jack V Tally och hans polare på Epicept får hela tiden feta löner för sin insatser för ? Ja för vad egentligen? Här har vi ett äkta mysterium`! En sak vet vi däremot. Skulle deras feta löner ha något samband med Epicepts aktiekurs skulle Jack V Talley och hans polare istället driva runt som burksamlare i Central Park.


Fortsättning följer..........

Boule Diagnostics urusla timing!

Imorgon är sista dagen för att teckna aktier inför Boule Diagnostics notering på börsen. Tidpunkten är förvånansvärt illa vald. Diamyd aktiekurs är förintad och övriga aktier inom bioteknik bökar i bottenslammet. Hela Stockholmsbörsen skriker för övrigt just nu av rädsla för det bankrutta Grekland.
För att ragga investerare har Boule Diagnostics mitt under noteringsprocessen sänkt priset på sina aktier.
Om det fungerar är tveksamt? I och för sig tjänar bolaget egna pengar vilket man inte kan säga om flertalet av förhoppningsbolagen inom bioteknik. Men Boule Diagnostics verkar inom blodanalys som är en marknad präglad av allmän prispress och stenhård konkurrans.
10 000 -kronors frågan är om det är värt att vara med i Boule Diagnostics notering? Tveksamt! Speciellt inte i skenet av att dom flesta tidigare börsnoteringar inom Lifesience-sektorn varit rena fiaskon.

Fortsättning följer.................

tisdag 14 juni 2011

Husqvarna har kommunikationsproblem!

Det värsta marknaden vet är osäkerhet. Därför är det livviktigt för stora aktiebolag att ge adekvat information till marknaden. Husqvarna borde dels informera om VD Magnus Yngen sjukskrivning är tillfälligt eller permanent. Men fram för allt borde man kunna informera ungefärligt om hur stor skada produktionsstörningarna i USA är och kommer att bli. Professionell kommunikation måste man kunna kräva av ett stort internationellt börsbolag som Husqvarna.
I dag gick Stockholmsbörsen upp 1,5 %. Husqvarnas aktie gick i motsatt riktning och föll 1,1 procent.


Fortsättning följer..............

Vinna eller försvinna!

Calle Froste reser varningsflagg för hela biotekniksektorn idag på Affärsvärlden. Man kan även tillägga  att som aktieinvesterare inom bioteknik har man ett permanent underläge kunskapsmässigt. Hur ska man som glad amatör kunna värdera ett läkemedel under utveckling när inte ens läkarna klarar det?
Men man måste även vara på det klara att biotekniksektorn i Sverige ännu är liten och ganska omogen.
I USA där branschen är enormt mycket större och mognare skulle undersökningen som Affärvärlden gjorde varit positivare.
Att svenska aktier i bioteknik varit ett fet fiasko är knappast ett understatement.
Men under IT-yran  var svensk bioteknik ännu omognare och värderingarna var galet höga. Idag är värderingarna betydligt lägre och forskningsprocessen har kommit längre .Om några år kommer förhoppningsviss facit vara betydligt bättre.

Fortsättning följer.................

söndag 12 juni 2011

Husqvarna slaktas också!

Aktien är ner 4,59 % i fredags. Sedan 3 månader tillbaks har Husqvarnas aktie rasat 17 procent. Problemen i det gamla kvalitetsbolaget är otaliga. Dels har man fått produktionsstörningar i USA vilket är amatörmässigt av ett bolag i Husqvarnas kaliber. Det är framför allt sittgräsklipparna man inte får ut till handeln i USA. Nu förlorar man mängder av kunder eftersom överviktiga amerikaner gärna vill sitta på rumpan när gräset ska klippas. Dessutom sker produktionsstörningarna mitt i det andra kvartalet som är det stora trädgårdskvartalet där Husqvarna i särklass säljer mest produkter. Som lök på laxen har Husqvarnas VD Magnus Yngen blivit sjukskriven på obestämd framtid. Spekulationerna är vilda på diverse börsforum. Har han blivit utbränd? Har han fått maginfluensa eller är det något allvarligare? Även finanschefen på Husqvarna har nu lämnat skeppet.
Osäkerheten är stor och eftersom osäkerhet är det värsta marknaden vet så slaktas nu aktien.

Fortsättning följer...............

lördag 11 juni 2011

KappAhl Slaktas!

KappAhls aktie gick ner hela 7,32 % i fredags. På ett år har aktien gått ner cirka 50 %. Vad händer egentligen på KappAhl? En av orsakerna är bomullspriset har handlats på rekord nivåer tidigare i år.
En annan är att KappAhl är högt skuldsatt och att klädkonsumtionen minskat de senaste kvartalen.
Men den största orsaken är helt enkelt att KappAhl varit urusla på att kränga kläder det senaste året. Det är även något VD och största ägaren Christian W. Jansson inte hymlar om. Orsaken är att trendfaktorn på KappAhls kläder är usel och därigenom inte lockat till köp. Detta är även något som man åtgärdat åtminstone enligt Christian W. Jansson.
Frågan är om KappAhl är ett givet köp nu när aktiekusen harvar i bottenträsket.
Det vette gudarna? I värsta fall beror aktieraset i fredags på att rapporten som presenteras den 23 juni redan läckt ut och att resultatet är bedrövligt. Är det så kommer slakten på KappAhl garanterat fortsätta.

Fortsättning följer...............

onsdag 8 juni 2011

Algeta Aktieraketen!

Algeta är ett litet forskningsbolag vars aktie är noterat på Oslobörsen. Kärnbränslet till Algeta aktien är deras preparat Alpharadin. Preparatet är bokstavligen preparerat med radioaktivitet för att förlänga livet och minska smärtan för patienter med prostatacancer spridd till skelettet.
Alpahradin ska nu lämnas i för prövning av godkännande i både USA och EU. Nu väntar mångmiljardinkomster. Aktien har sedan  år 2005 gått upp grymma 1 500 %.
Det är såna här framgångs sagor som är rena livsluften för småsparare som investerar i små biomedicinska småbolag.
Tyvärr har aktiekurserna inom svensk bioteknik varit rena motsatsen till Algeta.

Fortsättning följer............


lördag 4 juni 2011

Epicept! Aktiekurs 3,81

Epicept är en äkta glädjedödare. Aktiens ända riktning verkar vara ner. Siffran noll är nu inte långt borta.
När kommer konkursen?

Fortsättning följer...............

fredag 3 juni 2011

Investor golvar Sobi

Kanske något överdrivet men faktum är att Sobiaktien som är en förkortning på bolagets namn Swedish Orphan Biovitrum gått ner cirka 35% på ett år och det är Investor som äger 41 % av Sobi. Helt annorlunda lät det för drygt ett år sedan när Biovitrum slogs ihop med Swedish Orphan och bildade SOBI. Nu skulle ett nytt Astra Zeneca födas. Media och analytiker var lyriska över sammanslagningen och aktiekursen glänste på höga höjder. Men sen gick det fel. VD Martin Nicklasson som från början kom från Biovitrum avgick helt plötsligt i november efter oenighet med styrelsen som domineras av Investor. Försäljningstillväxten för Sobi hade nu även börjat hacka. Aktiekuren dök. Måste säga att jag själv hade haft betydligt högre förhoppningar på Investor som har stor erfarenhet av investeringar i läkemedel. Men troligtvis är det som så att en sammanslagning av två bolag ofta inte blir så speciellt lyckad. Astras sammanslagning med Zeneca är ett bra exempel på detta. Även i den sammanslagningen var för övrigt Wallenbergarna motor i. Tyvärr är det så att svårigheterna ofta underskattas när två olika bolag ska slås samman. Olika företagskulturer skapar konflikt, förändringsrädsla och revirhävdande beteende.

Fortsättning följer...................

torsdag 2 juni 2011

Bull eller Bear?

Är hävstångsprodukter där man kan satsa på uppgång eller nedgång i råvaror, börser, enskilda aktier och på fan och hans moster.
De senaste åren har marknaden för dessa hävstångsprodukter formligen exploderat. De stora vinnarna är självklart bankerna och fondkommissionerna som tjänar grova pengar på dessa hävstångsprodukter.
Vanligt aktiesparande påminner ofta om spekulation. Dessa Bull och Bear-instrument är ren spekulation.
Slutkontentan är att idag är möjligheterna för en småsparare att kortsiktigt vinna eller förlora alla sina pengar större än någonsin.
Viktigt att även komma ihåg är  att hävstången på dessa Bull och Bear certifikat sker på dagsbasis. Det betyder att vid en volativ marknad kommer värdet att urholkas på grund av hävstången.
Detta är emellertid inget som framhävs i bankernas och fonkommissionernas glättiga informationsblad.

Fortsättning följer....................



.

onsdag 1 juni 2011

Orexos klantiga nyemission

Orexo emissionspris är 38 kronor. I skrivande stund står aktiekursen i 37,70. Varför skulle man som aktieägare teckna för 38 kronor när man kan köpa aktien billigare över börsen? Amatörmässigt gjort av Orexo. Swedish Orpahn Biovitrum har nyligen genomfört en lyckad nyemission där rabatten var cirka 50% mot prisetöver börsen. Klart det var attraktivt att teckna för gamla aktieägare.
Idag slaktas även Diamyd ytterliggare på börsen. Orsaken är att partnern Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals inte längre vill vara partner till Diamyds misslyckade diabetesterapi. Knappast något konstigt i det. Däremot skriver Diamyd i pressutskicket att man har återfått kontrollen över diabetesterapin. " Återfått kontrollen"!  Det låter som om det som hänt är mycket positivt. Antingen har någon på Diamyd märklig humor eller så har det blivit total kortslutning.

Fortsättning följer...................